Vinterregler 2017/2018

Vi skal alle hjælpe hinanden med at bevare banen så intakt som muligt!!

Greens:
Som udgangspunkt spilles der til sommergreens på hele baneanlægget.
I tilfælde af rimfrost i græsset på greens – skal der på 18 hulsbanen spilles fra fælles vinterteesteder til vintergreens på forni, og der må ikke spilles på bagni.

Brug gerne Pay & Play banen som alternativ til bagni.

Trolley:
Ved anvendelse af trolley henstilles der til kørsel i højre eller venstre side af fairway og gerne i roughen.
Lad vognen stå i roughen og tag kun det jern eller kølle med, du skal bruge, hvis din bold ”skulle” ligge midt i fairway. På den måde undgår vi unødvendigt slid på midten af fairway.
I tilfælde af frost på fairway henstilles til at anvende bærebag.

Buggy:
Bestyrelsen og baneudvalget vedtog sidste vinter, at der fra 1. november til og med 1. april som udgangspunkt er lukket for kørsel med buggy på banen. Klubbens medlemmer kan i særlige tilfælde få en skriftlig tilladelse til at køre buggy.

Fairway:
Der henstilles til at anvende lejeforbedring, således turfmærker undgås.
På grund af den manglende vækst, har græsset i vinterperioden ingen mulighed for restituering, og i tilfælde af frost bliver græssets saft og celler stive og sårbar overfor belastning og sygdomsangreb.

Vis hensyn:
Tag i det hele taget så meget hensyn til banen som muligt, så vi også næste år kan glæde os over en flot og velplejet bane, som vi alle ønsker og gerne vil have.

Vores dygtige greenkeeper team arbejder i vintermånederne på at vedligeholde og forbedre banen til den kommende sæson, så vis hensyn til deres arbejde, og husk at de ALTID har fortrinsret på banen.

God vintersæson til alle.
Greenkeeperne og baneudvalget.