Seniorerne på besøg i Hobro Golfklub

Den 25. april spillede seniorerne i Hobro Golfklub. Der var 28 tilmeldte – en fin opbakning.

Da vi stod op blev vi klar over, at det blev en kold dag – det var isnende koldt og på vej til Hobro hørte jeg, at det havde frosset 2 grader i Hadsund.

De 28 spillere passede fint til 7 4-bolde og vi spillede pink ball – bolden var dog rød-plettet. Hver bold fik en rød-plettet bold, som de 4 spillere på skift skulle spille et hul med. Hvis bolden blev væk, var der ingen chance for præmie.

Det hold/den bold, hvor den rød-plettede bold havde flest point vandt hver en flaske rødvin, der havde lokal etiket ”Mariagerfjord”, anden præmie var skrabelodder (25 kr.) og tredje præmie var skrabelodder (10 kr.) til hver spiller. Desuden var der vin til bedste kvindelige- og mandlige spiller.

Vi spillede gunstart og undervejs blev vi overrasket af et par haglbyger, så alt blev hvidt – det var modbydeligt blæsende og koldt (se billedet). To af damerne gik ind efter 9 huller – de frøs voldsomt.

Der var lækker frokost til os – anrettet som buffet med mange slags pålæg, kaffe og småkager.

De har dejlige faciliteter i Golfklubben og vi følte os velkomme. Medarbejderne er ligesom derhjemme frivillige hjælpere.

Tekst: Kirsten Jensen

Foto: Vibeke Pedersen