Referat fra European Mid-Amateur Championship

Af Jesper Thøger Christensen

Den 7-9. juni deltog jeg i European Mid-Amateur Championship. Frit oversat et Europamesterskab rettet mod spillere på 30-50 år. Jeg rejste sammen med Allan Amstrup som tidligere har spillet i Sebber, men nu er medlem i Himmerland.

Turneringen blev afholdt på BlackSeaRama, en bane designet af Gary Player, ved Sortehavet i Bulgarien.

Med to runder i 81 slag var jeg 3 slag fra at klare cuttet og dermed deltage i finalerunden om lørdagen. Men selvom jeg var den dårligste spiller målt på handicap, blev jeg ikke sidst i feltet.

Samlet for de to runder ramte 17 ud af 28 fairways og 21 ud af 36 greens, så spillet fra tee til green var fornuftigt. Jeg spillede endda begge runder med samme bold. Men når jeg missede green, kom mine chip desværre ikke tæt nok på. Ligesom jeg holede for få puts. F.eks. blev det til fem 3-putts på greens, hvor jeg puttede for birdie. Så sportsligt var resultatet ikke noget at være stolt over.

Men det var en stor oplevelse af spille med og prøve sig selv af mod toppen af den europæiske amatørelite. I øvrigt havde Allan og jeg havde en rigtig god tur og fik også set andet end golfbanen.

Se resultater og andre historier fra turneringen på linket nedenfor:

http://www.ega-golf.ch/event/2018-european-mid-amateur-championship