Referat fra eliteturneringer

Af Jesper Thøger Christensen

De sidste to weekender har jeg deltaget i tre turneringer.

Weekenden den 19-20. maj deltog jeg i Ledreborg Midage Challenge. En ud af kun to turneringer rettet mod spillere på 30-50 år. Vejret var forrygende, men med udfordrende greenområder skulle man være skarp omkring green for at komme rundt i en god score. Med to dårlige runder blev det til en skuffende 37. plads.

Dagen efter, den 21. maj, deltog jeg i Carlsberg Viborg Open. En turneringer over 36 huller på en enkelt dag. Igen var vejret godt, men banen var denne gang noget nemmere. Med to middelmådige runder i 80 slag, samlet 18 over par, blev det til en placering midt i feltet på en delt 42. plads.

Weekenden den 26. og 27. maj blev det tid til DM Midage. Igen igen var vejret godt, men banen var ramt af tørke, så det var svært at få bolden til at stoppe, hvis den landede udenfor green. De første to runder lørdag gik jeg i henholdsvis 79 og 78 slag. Samlet 13 over par. Det rakte til en 15. plads i et felt på 59 spillere med handicap fra +2,8 til 5,1. En plads i top 30 betød jeg klarede cuttet og skulle se, om jeg kunne forbedre placeringen ved finalerunden om søndagen. Med en runde i skuffende 85 slag faldt jeg dog tilbage på en 26. plads.

Alt i alt var det positivt at jeg klarede cuttet ved DM midage, men samlet set en præstation under forventningerne.

Næste turnering er den 7-9. juni hvor jeg skal deltage ved EM midage (European Mid-amateur championship) i Bulgarien. Det bliver en stor oplevelse.

http://www.ega-golf.ch/event/2018-european-mid-amateur-championship

Se resultater fra de tre turneringer på linket nedenfor:

https://www.sebbergolf.dk/individuelle-turneringer-2/