Referat fra DGU Elite Tour I herrer

 

   

Af Jesper Thøger Christensen

Weekenden den 12-13. maj deltog jeg i DGU Elite Tour I. En blandt tre turneringer arrangeret af DGU for den bedste amatørelite i Danmark. Turneringen fandt sted i Faaborg Golf Klub på en bane med en fantastisk natur. Dog var dog også mange blinde huller – blandt andet et par 5 hul med to klokker.
De første to runder lørdag gik jeg i henholdsvis 78 og 72 slag. Samlet 6 over par. Det rakte til en 30 plads i et felt på 73 spillere med handicap fra +3,2 til 4,3. En plads i top 36 betød jeg klarede cuttet og skulle se om jeg kunne forbedre placeringen ved finalerunden om søndagen. Med en runde i 77 slag faldt jeg dog to pladser tilbage og sluttede dermed som nummer 32.
Alt i alt dog en godkendt weekend. Jeg gik fra handicap 3,0 til 2,7 og klarede cuttet i en turneringen hvor top 36 i forhold til handicap svarede til hcp 0,1.
I øvrigt gik jeg lørdag sammen med en spiller fra Svendborg som præsterede at lave en albatros på hul 15, et par 5 hul.
Se resultater på linket nedenfor:
https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/1417801/results