Morgenfruer og Champagnepiger

Morgenfruer og Champagnepiger

af Kirsten Jensen

Torsdag 17. august var der venskabsmatch mellem Morgenfruerne fra Viborg og vores egne Champagnepiger. Champagnepigerne besøgte Viborg sidste år, så i år var det vores tur.

Da jeg kørte bilen ind på parkeringspladsen blev jeg mødt af en flok glade og forventningsfulde Viborg-piger, og jeg tror at deres forventninger blev indfriet, for vi fik en rigtig dejlig dag. Det blev en af de få sommerdag, som vi har haft i år og selvom der var varslet regn sidst på dagen, så kom den først om aftenen, 17 mm på min regnmåler.

Vi spillede gun start – og gik ud kl. 9, hvor de 17 Viborg- piger blev blandet imellem Champagnepigerne – her var vi 28. 3 piger havde meldt sig til køkkentjansen: Anna Margrethe, Lone og Rita og de nåede lige at spille 9 huller på Pay and Play banen inden de skulle på. Dagen blev dog indledt med et velkommen og en af sangene fra vores sangbog.

Da vi kom ind var der spisning, en sang ekstra og præmieuddeling. Der var en rigtig god stemning og humøret var højt. Maden var fra Le Chef i Svenstrup, men her var der sket et kiks – godt at vi andre er bedre til at tælle point end de er til at tælle kuverter, så der måtte en ekstra køretur til. Det var rigtig dejlig tapas meny med kold suppe, laks, tærter, mørbrad og flere andre lækkerier. Bordene var pyntet med morgenfruer, som Anna Margrethe havde skaffet.

Der var præmie til nærmest flaget på hul 4 og 17, men der var kun én spiller, der nåede på green – endda en Viborg pige, så der blev uddelt rødvin til hende. Ellers bestod præmierne af champagne, rødvin, bolde og som klappepræmie var der 2 greenfee gavekort til vores bane, som Viborg-pigerne fik og 2 greenfee gavekort til Sindal til Champagnepigerne – vi kan godt lide, at komme på den bane.

Til slut TAK FOR I DAG og på gensyn til næste år.