Herregolfer – vil du være munk?

Kom og vær med i herreklubben “Munkene”

”Munkene” er en herreklub i Sebber Kloster Golf Klub. Klubbens formål er at fremme samspillet mellem så mange forskellige herregolfere som muligt. Udover nogle sjove oplevelser er det med til at sikre et godt socialt liv i vores klub, samtidig med at både gamle og nye medlemmer mødes på kryds og tværs i Munkenes torsdagsturneringer.

Turneringer på torsdage:

Der spilles 18 hullers match i hovedsæsonen (fra ca. 1. maj til ca. 1. september) og 9 hullers match i for- og bagsæson. Vi spiller i 2 rækker:

  • Stableford
  • Slagspil

Ved tilmelding vælger man, om man spiller slagspil eller stableford.

Munke Masters: er en slagspilsturnering over 4 runder, hvor 3 runder er gældende.

Den første torsdag i måneden har vi match og spisning. På disse torsdage spilles der stableford med gunstart på Engsløjfen (Par 3 banen).

Der er planlagt weekendturneringer i 2017:

  • Udematch: 23 april 2017 Rold
  • Udematch: juni ? 2017 Hals
  • Jubilæumsmatch: 6 august 2017 i Sebber
  • Afslutningsmatch: ? oktober 2017 i Sebber

Tilmeldinger til turneringerne foregår på golfbox, hvor man både tilmelder sig turneringen og booker en tid.

Munkene skal gå i en bold med en anden munk, og matchen skal starte torsdage efter kl. 10.30.

Medlemslisten vil løbende blive ajourført, så man ved, hvem der er munk.

Kontingent og indmeldelse

Indmeldelse for 2017 sker på munkeneskg@hotmail.com og ved indbetaling af kontingent 300 kr. på konto i Spar Nord 9367-4582 3990 80 med angivelse af navn og DGU-nr. Du bliver betragtet som fuldgyldigt medlem, når vi har registreret betalingen på kontoen.

Gratis

Nye spillere, herrer over 18 år, (kaniner/begyndere) er velkomne i Munkene. Når I er spillet klar fra klub 9, kan I gratis spille resten af sæsonen i Munkene.

Vi i Munkene håber, at rigtig mange vil melde sig ind i klubben, så vi kan fortsætte den gode udvikling. Flere medlemmer betyder mere socialt samvær, flere gode oplevelser og derved større lyst til golfen.

Hilsen Munkene