En nytårshilsen

Kære Medlemmer

Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år.

Umiddelbart ser det ud til, at det varer noget, før vi igen får golfvejr med denne sne og frost, der er i udsigt, men det kommer jo på et tidspunkt.

Vi havde en rigtig flot golfbane i 2023, og det er nået ud i Nordjylland, hvor vi i det nordjyske samarbejde var den tredje mest besøgte golfbane, uden at der var taget højde for golfringen, hvilket ville have givet os en andenplads. Økonomisk kunne det være bedre, men bestemt ingen katastrofe – Vi skal blot ikke have for mange år med røde tal.

Sidst på året blev der afholdt møde i golfringen, og her blev det besluttet at hæve medlemskabet med 100,- kr. til 1050,- kr. På det tidspunkt havde vi udsendt kontingenter, hvilket betyder, at der vil komme en efterbetaling på 100,- kr. for dem der ønsker at deltage i Golfringen. Dem, der har betalt, men ikke ønsker at deltage på disse betingelser – kan selvfølgelig få det indbetalte beløb tilbage.

Det blev besluttet, at kontingentet i golfringen fremover skal være bestemt inden den 1. december, så medlemmerne har mulighed for at tage stilling til betingelserne – inden vi udskriver kontingenter.

Jeg vil gerne sige tak for 2023 til alle medlemmer, frivillige og bestyrelsen, og jeg håber, vi får en lige så flot golfbane i 2024, samt et lidt bedre økonomisk resultat, hvilket jeg ved, at bestyrelsen er opsat på.

Rigtig godt nytår til alle.

Povl