Copy
Nyt fra Sebber Kloster Golf Klub

Sebber Kloster Golf Klub har valgt en ny måde af udsende nyhedbreve på. Fremover vil der løbende et par gange om måneden vil blive udsendt et nyhedsbrev til alle vores medlemmer. I dette nyhedsbrev er der være info fra kontoret, status på banen, tilbud fra Pro'en og information fra bestyrelsen. Hvis udvalg og klubber i klubben, har behov for at komme med information til hele klubbens medlemmer er I altid velkommen til at kontakte kontoret, som så er behjælpelig med at få informationen ud til medlemmerne.
Vi håber at du vil få glæde af denne nye nyheds mail.

Hvis ikke du ønsker fortsat at modtage disse nyhedsmails fra klubben, så kan du framelde dig nederst på siden ved at klikke på unsubscribe for this list.

 
Årsmærke 2016
Årsmærker for 2016 udleveres på kontoret fra d. 1. marts 2016. Det vil også være muligt at få udlevert årsmærke til generalforsamlingen torsdag d. 17. marts 2016

 
Vil du være frivillig til

 

Har du lyst til af være frivillig til Made in Denmark, så gå ind på vores hjemmeside http://sebberklostergolfklub.dk/index.php
under nyheder og se tilbuddet om, at deltage som frivillig nede i Himmerland golfklub på Sebber Kloster Golf Klubs hold.



 
Jesper arrangere golfrejse til Campo Real i Portugal i marts måned


Hvis du har lyst til at komme ned i varmen og spille golf i Portugal sammen med Jesper. Fra d. 6 til 13. marts, så gå ind på vores hjemmeside http://sebberklostergolfklub.dk/index.php
under nyheder og se mere omkring denne fantastiske tur.

 
Banestatus

Den aktuelle banestatus vil fortsat være at finde på hjemmesiden. Vi forsøger at have banen åben så meget som det er muligt og aller helst til sommergreens. Men i tilfælde af rimfrost, så vil der altid skulle spilles til vintergreens. Vi anbefaler at der bruges bærebag i så stor udstrækning som det er muligt. Det er ikke tilladt at køre med golfbiler.

 
Kontingent 2016

Sidste frist for betaling af kontingent var d. 9. januar 2016. 
Kontoret udsendte ultimo januar rykker til dem, der ikke på dette tidspunkt endnu ikke havde betalt og i næste uge vil der igen blive rykket for betaling af kontingent, herefter lukkes spilleretten for dem som ikke har betalt.
Ifølge klubbens vedtægter så er sidste frist for udmeldelse af Sebber Kloster Golf Klub d. 31.12 for det kommende års medlemskab.
I år har vi delt kontingentet op i 2 rater for nogle kontingenttyper. Dette betyder ikke, at det er muligt at udmelde sig inden 2. rate forfalder til betaling.

 
Copyright © 2016 Sebber Kloster Golf Klub, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp