Klubmesterskaber i hulspil

Søndag den 22. september blev der afholdt klubmesterskaber i hulspil. For at kunne afholde turneringen over en enkelt dag blev matcherne afviklet over 12 huller for herrerne og 9 huller for damerne
Efteråret viste sig fra sin bedste side med flot solskin fra start til slut.
Tillykke til Anne Holm Færgemann som vinder mesterskabet efter en spændende match mod Helle Rahbek Thomsen som var ude i omspil før matchen blev afgjort på hul 10.
Tillykke til Kasper Vejergang Jepsen Lundh som vinder mesterskabet i overbevisende stil.
I kvartfinalen møder han den forsvarende mester Casper Munk. Efter at have været 2 nede efter 7 huller vinder han med eagle på første omspilshul.
I semifinalen møder han Rasmus Sloth Hansen, rækkemesteren i Herrer 19+ rækken fra klubmesterskaberne i slagspil. Efter at have været 2 nede efter 8 huller vender han endnu engang matchen og vinder ved at hole sit putt for par på sidste hul.
I finalen møder han Jesper Thøger Christensen, klubmester i slagspil. De spiller lige op på de første 5 huller, men derfra ser Kasper sig ikke tilbage. Han vinder hul 12, 14, 15 og 16 med birdie og vinder dermed overbevisende 3/2. Flot gået efter kun at have spillet golf i 2 år.